antwerpse

Studentenjob Horeca Sint-Truiden student job Student.be.
Zomercafé Leopold is een gezellige bar, gelegen in het centrum van Sint-Truiden en omgeven door een oase van groen. Wij beschikken over twee prachtige zomerterrassen en een mooi clubhuis. Van april tot en met oktober wordt op onze tennispleinen actief getennist. Daarnaast organiseren wij in de zomer tal van leuke evenementen, waardoor er steeds iets te beleven valt bij ons. In de winterperiode, november tot en met maart, zijn wij open op donderdag, vrijdag en zaterdag voor een lekker drankje en een leuke babbel. Als jong ondernemend team zijn wij steeds op zoek naar medewerkers voor de zaal, bar, keuken en allround. Enige ervaring is een plus, maar het schrikt ons niet af om jou nieuwe skills te leren. Wat zoeken we? Gastvrije instelling en enthousiast. Je bent verzorgd en representatief. Je bent flexibel en kan nog steeds je werk doen tijdens stressmomenten. Kwaliteit en de beste service aanbieden is belangrijk voor jou. Je bent professioneel en hebt een zekere maturiteit. Horeca ervaring is een pluspunt. Studenten vanaf 16 jaar. Een fijne studentenjob in een leuke werkomgeving, met een jong, dynamisch team.
De ideale eventlocatie in Antwerpen met 25 zalen BluePoint.
View the embedded image gallery online at.: Bent u op zoek naar inspirerende vergaderzalen of zoekt u een kant en klaar kantoor of een coworking ruimte in Antwerpen? Het BluePoint Antwerpen business center, voordien ALM Antwerpen, ligt in een groene en rustige omgeving op 10 minuten van Berchem station en biedt gemakkelijke parkeerfaciliteiten, zowel boven als ondergronds met elektrische laadpalen.
De 10 beste hotels in Antwerpen, België Prijzen vanaf HUF20.775.
Toon meer Toon minder. Johan Van Der Sijp België. 8,0, mooie gevarieerde stad voldoende keus in. mooie gevarieerde stad voldoende keus in restaurant/eetgelegenhedenveel afwisseling in wijkgedeeltesde beruchte vogeltjesmarkt bezocht, is helaas niet veel meer van over, maar wat er nog wel was, was zeer armoedig en absoluut niet diervriendelijk. Toon meer Toon minder. Bekijk gastbeoordelingen van hotels in Antwerpen. ibis budget Antwerpen Centraal Station. Hotel in Antwerpen Centrum, Antwerpen.
Hoog boven de stad, midden in het leven.
Een baken van rust midden in het centrum van Antwerpen. Vlakbij het autovrije Operaplein en de winkels van de Meir, op twee stappen van de rest van de wereld. Ontdek Antwerp Tower. Trendy stadsappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en afwerking naar keuze. Luxueuze penthouses met exclusieve afwerkingen en gracieuze, pure materialen. 2 types appartementen en penthouses om in weg te dromen. Uitzonderlijke uitzichten vormen de essentie van de appartementen en penthouses in Antwerp Tower. Wegdromen bij het zicht op de wolken of de opwinding voelen als je uitkijkt over de stad: de keuze is aan jou. Eigenlijk hoef je zelfs niet te kiezen. Jij ziet alles, niemand ziet jou. Hier toren je uit boven alles en iedereen en geniet je van pure privacy. En dat zal nooit anders zijn. Geniet van het uitzicht. Verkies je een appartement in centrum Antwerpen, maar wil je toch dat luxegevoel van ruimte behouden? Met de riante glaspartijen voelt wonen in Antwerp Tower ruimer aan.
Antwerpen hln.be. Weer. TV-Gids. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Play. HLN logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appstore. Pijlen. Pijlen. Minder. Pijlen. Minder. Pijlen. Minder. Facebook. Android Playstore.
Van handgemaakte tassen tot een make-upworkshop: 7 leuke cadeautips en activiteiten voor Moederdag in de regio Antwerpen. In de provincie Antwerpen wordt Moederdag traditioneel op 15 augustus gevierd, maar elke gelegenheid is uiteraard goed genoeg om je mama in de bloemetjes te zetten.
Schaakliga Antwerpen.
De jeugdspelers van de Antwerpse Liga krijgen de komende maanden nog heel wat gelegenheid om hun kunnen te tonen. Op zondag 19 mei wordt door Lees meer. Daniel Dardha opnieuw snelschaakkampioen! Daniel Dardha heeft zijn titel van snelschaakkampioen Liga Antwerpen verlengd.
Antwerpse handjes: waar komen ze vandaan?
Antwerpse handjes: waar komen ze vandaan? ANTWERPSE HANDJES: WAAR KOMEN ZE VANDAAN? Antwerpse handjes: waar komen ze vandaan? Als je nog nooit hebt geproefd van de Antwerpse handjes, heb je er zeker al eens iets over gehoord. Maar waar komen de Antwerpse handjes precies vandaan?
Home - Provincie Antwerpen.
Het bos heeft de mens heel wat te bieden. Bosbaden is het opnemen van het bos via onze zintuigen door als het ware te baden in de bosatmosfeer. Kunnen we je helpen? Ontwikkeling en educatie. 2022 Provincie Antwerpen. Over deze website.
ANTWERPSE ZEE AQUARIUM CLUB - Home.
Wij danken u voor uw begrip en wensen iedereen veel sterkte. Welkom op de website van de Antwerpse Zee Aquarium Club. De grootste v ereniging voor Nederlandstalige zee-aquarianen in België en Nederland! Onze leden genieten van gerenommeerde gastsprekers, uitstappen, kortingen bij handelaars, het grootste magazine van de Benelux en nog veel meer.
atlas, integratie inburgering Antwerpen.
Nieuw in Antwerpen? Omgaan met taal en diversiteit. Advies over vreemdelingenrecht. Sociaal tolken en vertalen. activiteit vacatures vrijwilligers. 21 april 2022. activiteit atlas in het nieuws. Programma Atlas op het plein is bekend. 19 april 2022. in de kijker nieuws van partners.
Antwerpse Bouwwerken.
Vandaag heeft AB de bestelling ontvangen voor de bouw van een nieuwe beddenvleugel met 168 woonentiteiten voor het WZC Betlehem te Herent. Aan de toekomstige leidingkoker onder de Antwerpse Ring, naast de Groenendaallaan in Merksem, is dinsdagochtend de boorkop Marjolein aangekomen.
Snorrenclub Antwerpen.
Je vind ons elke dag terug op facebook, ook onze georganiseerde activiteiten en recente foto's' staan hier. Naar onze Facebookpagina. Via onderstaand formulier kan je contact met ons opnemen. Vul hieronder je gegevens in. Bedankt voor je bericht! De Konincklijke Snor, Adriaan Brouwerstraat 33, 2000 Antwerpen.
KGvA De Antwerpse Stadsgidsen.
Fan van Antwerpen en zijn geschiedenis? Dan zal ons kwartaalblad, de Antwerpse tydighen, je vast interesseren. Er zijn twee manieren om het in de bus te krijgen: als gediplomeerd stadsgids specialisatie Antwerpen of museumgids met extra module Antwerpen /lid van de KGvA kost het je, samen met het lidmaatschap, 4500, euro.

Contacteer ons

Resultaten voor antwerpse